Blog

 1. Wat is een compressor koelbox?

  Wat is een compressor koelbox?

  Wil je eten en drinken tijdens je avonturen optimaal koel houden? Ontdek de wereld van "compressor koelboxen". Maar wat houdt dit type in en waarom zou je ervoor kiezen? Deze blogpost verkent de definitie en voordelen van compressor koelboxen, en vergelijkt ze met passieve en thermo-elektrische alternatieven.

  Lees meer »
 2. Tips voor het zo lang mogelijk koel houden van uw passieve koelbox

  Tips voor het zo lang mogelijk koel houden van uw passieve koelbox

  De zomer staat weer voor de deur en we kunnen en mogen eindelijk weer uitjes doen zoals naar het strand, naar de camping of een barbecue organiseren. Hierbij kan een koelbox of koeltas natuurlijk niet ontbreken, maar hoe houdt u uw (passieve) koelbox of koeltas nu het beste en langste koud? Met de onderstaande tips geniet én profiteert u optimaal van uw koelbox/koeltas, zelfs tijdens de heetste dagen.

  Lees meer »
 3. De koelste keuze: Hoe je de beste koelbox kiest voor elke gelegenheid

  dejuistekoelbox

  Een goede koelbox kan je reis of uitje maken of breken. Door rekening te houden met een aantal factoren bij het kiezen van een koelbox, kun je ervoor zorgen dat je eten en drinken op de juiste temperatuur blijft en dat je optimaal kunt genieten van je buitenactiviteiten. 

  Lees meer »
 4. Eenvoudige stappen om je koelbox schoon en fris te houden

  Eenvoudige stappen om je koelbox schoon en fris te houden

  Vandaag is het Landelijke Opschoondag! In dit kader leggen we in deze blog uit hoe je snel en eenvoudig je koelbox schoonmaakt en geur- en schimmelvrij houdt.

  Lees meer »
 5. Een cool kerstcadeau waar iedereen blij van wordt

  kerstcadeau

  Het is bijna weer zover, kerst staat voor de deur! Daar hoort natuurlijk ook het kiezen van een origineel kerstcadeau bij en dat kan best lastig zijn. Gelukkig zijn wij er om je hiermee te helpen.

  Lees meer »
 6. Hoe kwalitatieve bezorgtassen uw maaltijd-bezorgservice kunnen helpen verbeteren

  preparing food

  Zodra de maaltijd de keuken verlaat, is het de taak van de bezorger om ervoor te zorgen dat het gerecht warm (of koud) en in goede staat wordt bezorgd. Als bedrijf is het daarom essentieel om te investeren in hoogwaardige bezorgtassen voor de bezorgers.

  Lees meer »
 7. 3 Drankrecepten voor deze zomer

  3 Drankrecepten voor deze zomer

  Binnenkort een tuinfeestje, buurt- of bedrijfsfeest? Dan heb je waarschijnlijk wel gedacht aan een koelbox om de drankjes goed te koelen, maar denk ook eens aan een drankkoeler. In de drankkoelers van Igloo maakt u gemakkelijk cocktails voor grotere groepen, terwijl deze optimaal koud blijven. Zo haalt u het vakantiegevoel helemaal in huis.

  Lees meer »
 8. Koelbox voor op de boot

  Koelbox voor op de boot

  Normale koelers zijn prima voor een dag op het strand of een paar uur bumperkleven, maar als je dagenlang op een visreis bent, moet de koelbox ook presteren tijdens echt hoge temperaturen of als deze wordt blootgesteld aan (zout)water, dan moeten de koelboxen dit ook echt aankunnen en daarom zijn hoogwaardige zeekoelboxen gewoon het beste. Een elektrische koelbox is vaak ook niet de juiste oplossing want je bent daarmee altijd afhankelijk van stroom en daarbij komt dat dit soort koelers vaak niet bestand zijn tegen de omstandigheden op het water en dus snel roesten en andere mechanische problemen hebben. Lees in de blog over de zeven onmisbare kenmerken waar een Marine koelbox aan moet voldoen.

  Lees meer »
 9. Waar moet u op letten bij koelbox voor de bouw?

  Waar moet u op letten bij koelbox voor de bouw?

  Werkt u in de bouw? En bent u op zoek naar de koelbox voor op het werk? Lees hier waar u op moet letten. 

  Lees meer »
 10. Vanaf nu verkrijgbaar, Steamy bezorgtassen!

  Vanaf nu verkrijgbaar, Steamy bezorgtassen!

  Het bezorgen van maaltijden is niet meer weg te denken uit onze samenleving, zeker na de afgelopen periode. Zo steeg vorig jaar het aantal online bestedingen aan voedsel met maar liefst 40%. Om al dat eten en drinken wel op de juiste temperatuur bij de klant af te leveren kan hele uitdaging zijn. Daarom komt Igloo Coolers Europe met een mooie oplossing en hebben wij naast thermoboxen nu ook bezorgtassen van Steamy in het assortiment waarmee u uw producten probleemloos op temperatuur aflevert bij de klant.

  Lees meer »
Pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.